Confidenţialitate

Mirel Rădoi renunță la naționala de fotbal

În conferința de presă ce a urmat victoriei contra Armeniei, Mirel Radoi și-a anunțat demisia din funcția de selecționer al naționalei de fotbal a României.

Tehnicianul a anunțat că nu va mai continua la cârma tricolorilor după meciurile de luna viitoare, cu Islanda și Liechtenstein.

“FRF trebuie să caute selecționer din noiembrie. Indiferent de rezultate, eu nu voi mai continua”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă.

“E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Contractul nu poate fi prelungit fără voia mea, iar [președintele FRF – n. red] Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau de această decizie”, a adăugat tehnicianul.

Naţionala de fotbal a României a învins la limită echipa Armeniei, scor 1-0, luni seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.