Confidenţialitate

Mirel Rădoi promite schimbarea atitudinii fotbaliștilor români | AUDIO

Mirel Rădoi nu garantează calificarea echipei naționale la Euro 2020, dar promite că va schimba atitudinea fotbaliștilor.

Noul selecționer a fost prezentat oficial de către președintele federației, Răzvan Burleanu și șeful Comisiei Tehnice, Mihai Stoichiță.

Rădoi a mărturisit că l-au durut acuzațiile primite la “naționala mare” de către jucători pe care el i-a avut până acum la reprezentativa de tineret și cu care a ajuns astă vară în semifinalele Campionatului European:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mirel Rădoi anunță că în mandatul lui, la echipa națională nu vor exista lideri printre jucători, iar accentul va fi pus pe unitatea grupului:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În fine, Rădoi spune că va încerca să creeze cât mai repede un mix de fotbaliști tineri și experimentați, pentru a ataca la primăvară barajul Ligii Națiunilor, unde “tricolorii” se vor lupta cu Islanda, apoi Bulgaria sau cu Ungaria, pentru un loc la Euro 2020.

Amintim, România l-a avut până săptămâna trecută pe banca tehnică pe Cosmin Contra, care a demisionat după ce echipa a ratat calificarea la competiția continentală prin intermediul preliminariilor.