Confidenţialitate

Mirel Rădoi: Cosmin Olăroiu, cel mai bun antrenor pentru Echipa Națională de Fotbal | AUDIO

Cosmin Olăroiu ar fi cel mai bun antrenor pentru echipa națională de fotbal, spune actualul selecționer Mirel Rădoi. Acesta spune că nu regretă faptul că a ales să antreneze naționala, în ciuda rezultatelor slabe, iar dacă va alege să demisioneze, Cosmin Olăroiu ar fi cea mai bună variantă.

”Cred că ar fi, în momentul în care eu aș renunța, cea mai bună variantă. Nu că suntem neapărat prieteni, prin ceea ce înseamnă antrenorul Cosmin Olăroiu. În momentul în care noi decidem să plecăm, oricine ar veni va avea tot ce s-a lucrat, indiferent cine va fi, și dacă va fi unul din secunzii mei”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La rândul lui, Cosmin Olăroiu declară la emisiunea Prietenii lui Ovidiu de la GSP, că a primit oferte pentru a antrena naționala României, dar că acum nu ar putea alege în acest post.

”Am renunțat la contractul din Qatar ca să vin antrenorul Echipei Naționale a României, când era Răzvan Lucescu antrenorul Naționalei.

Și, ce s-a întâmplat?

Și Comitetul Executiv a decis să-l mai lase un meci. Atunci am fost foarte aproape, mi-aș fi dorit foarte mult, la momentul ăsta nici nu mă pot gândi.

Ai un contract sau Rădoi e unul dintre cei apropiați?

Al doilea motiv, nu am cum să mă gândesc. Pentru mine ar fi tot timpul o onoare să antrenez echipa Națională a României.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto; Facebook, FRF