Minutul de sănătate: Igienizarea corectă a mâinilor previne apariția și răspândirea bolilor

Igienizarea mâinilor este o procedură simplă și sigură de prevenire a apariției și răspândirii bolilor, cu condiția să fie efectuată corect și cu produsele potrivite.

Teama de noul coronavirus ne-a determinat să căutam produse sigure pentru igiena mâinilor și a spațiilor în care lucrăm sau locuim. Și cum doar spălarea mâinilor cu apă și săpun nu poate înlocui o dezinfecție igienică, avem nevoie de un dezinfectant furnizat din surse avizate.

Orice dezinfectant de mâini trebuie achiziționat din farmacii, pentru a avea garanția că produsul îndeplinește toate standardele medicale de calitate.

Studiile au arătat că purtarea inelelor crește frecvența contaminării mâinilor cu germeni potențial patogeni. Iată încă un motiv pentru a alege o soluție de curățat profesională.

Aplicați 2 ml de gel dezinfectant pentru a uda complet mâinile, apoi masați bine palmele și zonele dintre degete. Folosiți produse care pătrund mai rapid în piele și care conțin o componentă hidratantă. Astfel, pielea mâinilor este protejată și ferită de iritații.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.