Miile de admiratoare ale lui Cornel o invidiază enorm pe DJ Pisi’

Declaraţia îi aparţine DJ-ului Europa FM George Zafiu, cel care l-a filmat pe Cornel de la Vunk jucându-se cu DJ PISI, cea mai cunoscută pisică din ţară.

Cornel de la Vunk a început pregătirile pentru concertul Europa FM Live în Garaj din 10 octombrie. A avut însă timp și de pauze iar jam session-ul din Garaj s-a transformat în play session cu mâța radioului! Botezată DJ Pisi, drăgălașa pisicuță salvată din stradă și adoptată de Europa FM – a cucerit deopotrivă toată suflarea radioului și pe cei peste 85 de mii de fani Europa FM de pe Facebook!

DJ Pisi reușește să strângă în fiecare zi mii de like-uri și sute de share-uri și s-a pozat deja cu toate vedetele care au venit să cânte în Garajul Europa FM! Printre ele: Inna, Dan Teodorescu și Loredana.

Cornel de la Vunk a găsit-o pe DJ Pisi făcându-și siesta pe un fotoliu confortabil. A uitat de cântat și a provocat-o la o sesiune de joacă pe cinste, cu smotoceli! Întregul episod a fost filmat de George Zafiu, MC-ul concertelor Live din Garajul Europa FM și poate fi văzut atât pe pagina de Facebook a radioului, cât și pe Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=_T4MnuhPJ1Q

‘Cred că acum miile de admiratoare ale lui Cornel o invidiază enorm pe DJ Pisi. Sunt sigur că și-ar fi dorit să fie în locul ei… măcar așa un pic!’ a spus George Zafiu râzând.

Vunk vine în Garajul Europa FM miercuri, 10 octombrie, pentru un concert LIVE plin de energie! Concertul va fi transmis atât la radio, cât și pe pagina de Facebook Europa FM.