Mihai Bendeac, în centrul unui scandal. Actorul s-a înregistrat în timp ce râde în hohote de mărturia unei fete violate

Mihai Bendeac s-a filmat în timp ce ironizează, cu hohote interminabile de râs și acuze de prostituție, mărturia unei fete violate. Înregistrarea video din 2015 a fost găsită de Libertatea și readusă în discuție azi, după ce aseară Colo a fost reținut pentru 24 de ore pentru instigare la viol.

“Mi-a fost teamă să povestesc, nu am spus nimănui așa ceva”, afirmă victima, iar Bendeac continuă să râdă. “Este monumentală această declarație, este cea mai tare declarație pe care eu am auzit-o în ultimul timp. Deci Ana Maria Mocanu nu a luat bacalaureatul pentru că a fost violată de meditator. Măicuță!”, încheie Mihai Bendeac clipul care a stârnit reacții vehemente online.

Mihai Bendeac reacționa în înregistrarea video la mărturia făcută de Ana Maria Mocanu privind un viol, petrecut în perioada în care aceasta se afla la liceu.

”Îmi aduc aminte şi nu îmi face bine. Eram doar un copil, eram la liceu. Acolo aveam un grup de prieteni cu care mă ajutam la lecţii. Recunosc că eram mai naivă ca adolescentă şi am foarte mare încredere în oameni şi sunt des păcălită. Băiatul respectiv făcea parte din grupul nostru de prieteni.

Credeam că aşa este el, mai afectuos, dar… Făceam liceul în zona Vitan, e o zonă mai întunecată. S-a oferit să mă conducă acasă pentru că era mai mare şi avea permis. Eu ştiindu-l din liceu, aveam oarece încredere în el. Nu m-a dus acasă, a oprit maşina şi a început să fie foarte violent cu mine şi verbal şi fizic”, povestește Ana Maria Mocanu într-un interviu la Antena Stars, preluat de site-ul tabloid wowbiz.ro, de unde l-a citit și Mihai Bendeac.

Atât Libertatea cât și Europa FM caută să obțină o reacție din partea lui Mihai Bendeac privind declarațiile făcute în 2015.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS