Michelle şi Barack Obama au îndeplinit visul unei femei de 106 ani – VIDEO

Michelle şi Barack  Obama au primit la Casa Albă o femeie în vârstă de 106 ani, îndeplinindu-i, astfel, visul de o viață.

Virginia McLaurin a fost atât de încântată atunci când i-a întâlnit pe Barack Obama, preşedintele Statelor Unite, dar şi pe Michelle, soţia acestuia, încât a realizat câteva mişcări de dans împreună cu cei doi, duminică, în timpul vizitei sale la Casa Albă, informează The Telegraph.

Virginia McLaurin, în vârstă de 106 ani, a mărturisit că este foarte fericită că a avut posibilitatea de a întâlni primul preşedinte de culoare al Statelor Unite, dar şi pe soţia sa acestuia.

Născută în 1906, în South Carolina, Virginia McLaurin le-a spus celor doi că nu credea că va trăi să vadă Casa Albă și să prindă vremurile în care America să aibă un președinte de culoare.

„Sunt aici pentru a sărbători <<istoria oamenilor afro-americani>>”, a declarat McLaurin.

Dance Party with 106-year-old Virginia McLaurinWhat’s the secret to still dancing at 106? Watch 106-year-old Virginia McLaurin fulfill her dream of visiting the White House and meeting President Obama. #BlackHistoryMonth

Posted by The White House on domingo, 21 de febrero de 2016

În 2014, femeia a completat o petiţie în care spunea că îşi doreşte să întâlnească familia Obama, solicitare pe care a repetat-o în decembrie  2014, printr-un mesaj video.

Pe tot parcursul lunii februarie, declarată „luna istoriei afro-americane”, Casa Albă găzduieşte evenimente dedicate celebrării persoanelor de culoare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS