Michelle Obama cântă o piesă a cântăreţei Beyonce într-o emisiune de televiziune – VIDEO

Michelle Obama a cântat şi a dansat pe ritmurile single-ului ”Single Ladies”, o piesă celebră a cântăreţei Beyonce, miercuri seară, în ”Carpool Karaoke”, un segment umoristic al unei cunoscute emisiuni de televiziune care este prezentată de James Corden, potrivit cnn.com.

”Carpool Karoke” are la bază un principiu foarte simplu: James Corden invită în fiecare emisiune o vedetă la o plimbare cu automobilul.

Prezentatorul TV şi invitaţii lui fac conversaţie, ascultă posturi de radio şi cântă împreună diverse piese celebre.

În emisiunea de miercuri seară, Michelle Obama a interpretat o piesă celebră din repertoriul lui Stevie Wonder, ”Signed, Sealed, Delivered”, care a fost unul dintre cântecele frecvent folosite în campania din 2008 a preşedintelui Barack Obama.

Apoi, soţia preşedintelui american l-a impresionat pe James Corden, făcând karaoke pe acordurile unei alte piese celebre, ”Single Ladies”, interpretată de Beyonce.

Pentru al treilea cântec, James Corden a ales piesa ”This Is For My Girls”, un single care este ”imnul” unei alte iniţiative lansate de Michelle Obama, ”Let Girls Learn”. Acest program ajută peste 62 de milioane de tinere fete din lumea întreagă care, din diferite motive, nu pot să frecventeze cursuri şcolare.

În ultima parte a emisiunii, pe bancheta din spate a automobilului condus de James Corden a apărut şi cântăreaţa rapp Missy Elliott, iar cei trei au interpretat împreună una dintre piesele acesteia, ”Get Ur Freak On”.

James Corden a avut pe parcursul ultimilor ani numeroşi invitaţi celebri în emisiunea ”Carpool Karaoke”, precum Mariah Carey, Jennifer Lopez, Justin Bieber, Adele şi Rod Stewart.

Foto: Captură video

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS