Michael Flatley’s Lord Of The Dance revine în Sibiu

Toamna aceasta, pe 11 octombrie la Sala Transilvania din Sibiu, dansatorii companiei ‘Michael Flatley’s Lord Of The Dance’ își vor încânta fanii cu o poveste nouă.

Spectacolul din Sibiu face parte din al doilea turneu în România, turneu ce va dura o săptămână și va trece prin următoarele orașe: Cluj Napoca (9 octombrie), Sibiu (11 octombrie), București (13 octombrie), Constanța (14 octombrie), Iași (15 octombrie) și Brașov (16 octombrie). Ultimul oraș din turneu va fi anunțat în curând.

Pe 11 octombrie, la Sala Transilvania din Sibiu, Michael Flatley’s Lord Of The Dance va prezenta o poveste nouă.

Cu o coregrafie fabuloasă ce include personaje mitice dar și realiste, eterna luptă dintre bine și rău se creionează în pași de dans pe vechi ritmuri irlandeze. Cu fiecare act, dansatorii își vor conduce publicul în lumea dansului, trecând alături de ei prin toată gama de sentimente: frică, dragoste, curaj, compasiune dar și bucuria reușitei.

Supranumiti ‘minune a lumii moderne’, irlandezii companiei ‘Michael Flatley’s Lord Of The Dance‘au fost urmăriti de-a lungul carierei de milioane de oameni din lumea întreagă, iar anul trecut spectacolul de la Sibiu a fost susținut cu casa închisă, toate biletele fiind epuizate cu câteva zile înainte de reprezentație.

Creatorul acestui spectacol, Michael Flatley deţine recordul Guiness Book pentru cele mai rapide picioare din lume, având performanţa de a realiza 35 de paşi de step pe secundă.

El a câştigat acest titlu prin doborârea propriului record, de 28 de paşi de step pe secundă, stabilit în 1989. Pasiunea lui Michael Flatley pentru dans a început la vârsta de 11 ani, fiind influenţat de către mama şi bunica sa, care erau campioane la dans în Irlanda.