Confidenţialitate

Metrorex: Metroul circulă normal, în deplină siguranță

Metrorex insistă că stația Piața Victoriei NU se închide, metroul circulă normal, dar îi sfătuiește pe călători să fie atenți la coborârea și urcarea în tren.

Precizările vin după ce Protecția Consumatorilor a solicitat închiderea stației după ce o femeie și-a prins piciorul în spațiul dintre peron și vagon.

ANPC a amendat Metrorex cu 20 de mii de lei în acest caz.

 

Metrorex precizează că trenurile circulă în regim normal pe toate magistralele, în deplină siguranţă.

Compania afirmă că îndeplineşte toate cerinţele pentru transport, dar le recomandă călătorilor să fie atenţi, pentru a nu călca greşit în spaţiul dintre peron şi vagonul trenului.

Metrorex amintește, în context, regula numărul 11 care spune că «La oprirea trenului în staţie, călătorii care ies din vagoane au prioritate faţă de cei care intră.

Reacția vine în urma anunţurilor Autorității pentru Protecţia Consumatorilor cu privire la închiderea staţiei de metrou Piaţa Victoriei.

Inspectorii spun că au primit o reclamație din parte unei femei care susține că şi-a prins piciorul între tren şi marginea peronului motiv pentru care au amendat Metrorex cu 20 de mii de lei.

În replică, reprezentanții metroului bucureștean susțineau că au verificat înregistrările video din stația Piața Victoriei și nu au identificat incidentul reclamat.