Confidenţialitate

Metro retrage de la vânzare un sortiment de pulpe de pui contaminate cu Salmonella | AUDIO

Metro anunță că retrage de la vânzare dar și de la clienți sortimentul de pulpe de pui superioare cu spate, congelate. În acestea a fost descoperită prezența bacteriei Salmonella, care poate provoca afecțiuni grave ale stomacului. 

Produsul pulpe de pui superioare cu spate, produs congelat al firmei poloneze Superdrob SA a fost comercializat în mai multe magazine Metro din București, Constanța, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara și Târgu Mureș.

Termenul de expirare a produselor este data de 23 octombrie 2022.

După ce s-a constatat prezența Salmonella enteritidis, rețeaua de hipermarketuri a decis retragerea de la comercializare a două loturi și le cere clienților care au cumpărat pulpele de pui să nu le consume și să le returneze în orice magazin Metro, până pe 4 februarie.

Clienții vor primi contravaloarea produsului, transmite compania, care își cere scuze pentru acest incident.

Este pentru a doua oară în ultima perioadă când Metro retrage de la vânzare un produs al companiei poloneze Superdrop din cauza prezenței bacteriei.

Salmonella poate provoca grave afecțiuni ale stomacului sau intestinelor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Lucia Ciocârlie Haranguș

Citește și: Solicitările de testare pentru Covid s-au dublat, la fel și timpii de așteptare. Serviciile de ambulanță abia fac față solicitărilor | AUDIO