Confidenţialitate

Meteorologii au emis un nou cod galben de instabilitate atmosferică | AUDIO

O nouă avertizare cod galben de instabilitate atmosferică a intrat în vigoare acum o oră și rămâne valabilă până la 22:00. Vizează cea mai mare parte din țară după cum spune meteorologul Diana Giurgiu:

”În prima parte a zilei de astăzi și în prima parte a nopții, local în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldovaș i în zonele montane vor fi averse ce vor avea și caracter torențial. Astfel de fenomene vor fi în cursul serii și în vestul și estul țării”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Tot astăzi este în vigoare și un cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată. În județele Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița și zona montană a județelor Prahova, Buzău și Vrancea vor fi ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină.

De mâine, însă, vine și canicula.

Meteorologii au emis o informare de instabilitate atmosferică și disconfort termic, valabilă până vineri seara și afectează majoritatea regiunilor.

”În următoarele zile, în majoritatea regiunilor, vor fi perioade de instabilitate atmosferică ce se vor manifesta prin averse torențiale, vijelii și grindină. Vremea va deveni călduroasă în toată țara iar disconfortul termic va fi accentuat”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.