Mesajul corului Gregorian pentru români, înainte de concertul din Bucureşti – VIDEO

Corul Gregorian transmite un mesaj pentru publicul român, înainte de concertul din Bucureşti, stabilit pe data de 16 mai, la Sala Palatului, de la ora 20.00.

Amelia Brightman, sora mai tânără a celebrei soprane de classical crossover Sarah Brightman, soseşte la Bucureşti cu prilejul concertului Gregorian, proiect din care artista face parte.

Alături de Amelia va mai urca pe scenă şi Narcis Iustin Ianau,  finalistul primului sezon al show-ului „Românii au talent”, acesta fiind primul concert GREGORIAN din România şi ultimul, totodată, pentru o lungă perioadă de timp.

Producătorul Frank Peterson a decis că acest proiect să ia o pauză pe termen nelimitat, sperând să revină cu un album peste câţiva ani.

“Master of Chants” a ajuns la finalul poveştii, Gregorian punând punct celor 10 volume muzicale, un incredibil succes pe întreg mapamondul, un întreg marş triumfal pe care au ales sa îl celebreze printr-un turneu emoţionat.

Biletele la categoria III, cele la preţul de 59 de lei, pentru concertul GREGORIAN sunt sold out. Au rămas în vânzare biletele la categoria I (199 de lei) şi categoria II (99 de lei).

Acestea sunt disponibile online pe site-urile bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro, startickets.ro, salapalatului.ro, myticket.ro şi ticketstore.ro sau fizic în Oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio, Germanos, Diverta, prin reţeaua Tui Travel şi Teatrul Naţional.