Mesajele celebrităţilor după explozia de pe Manchester Arena

După explozia de la Manchester Arena, produsă spre finalul unui concert susținut de cântăreața americană Ariana Grande, artiştii internaţionali au lăsat mesaje de solidaritate pe reţelele de socializare.

Printre cei care s-au declarat îndureraţi de acest eveniment şi au transmis condoleanţe victimilor se numără Cher, Justin Timberlake sau Katy Perry.

„Rugăciunile mele sunt pentru toţi cei din Manchester. Am trăit momente special acolo, în tinereţe şi mai târziu”, a scris cântăreaţa Cher pe Twitter.

„Gândurile şi rugăciunile mele se îndreaptă către cei afectaţi de oribilul incident din Manchester. Trebuie să fim mai buni, Trebuie să ne iubim unii pe ceilalţi”, a postat şi Justin Timberlake.

”Am inima frântă pentru familiile victimelor din această seară. Am inima frântă pentru Ari. Am inima frântă pentru starea acestei lumi”, a fost mesajul cântăreţei Katy Perry

”Plâng imaginându-mi toţi acei inocenţi care au mers la un concert şi-au pierdut viaţa. Mă rog pentru fiecare şi pentru toţi”, a scris Demi Lovato pe Twitter.

Descrisă drept „atac terorist” de anchetatorii din orașul englez, deflagrația – produsă spre finalul unui concert susținut de cântăreața americană Ariana Grande – a ucis 22 persoane și a rănit alte peste 50.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS