Confidenţialitate


Medicul Corina Zugravu despre calitatea grăsimii cărnii de porc


Pentru că este post şi mulţi români nu mănâncă în această perioadă carne de porc vă explicăm cum ar trebui să fie reluat consumul de carne de porc după post.

Cum e mai bună carnea de porc: prăjită sau fiartă? Care este mai sănătoasă: carnea de porc sau de pasăre? Vom vorbi despre toate acestea la Europa FM, în următoarele două săptămâni, la ‘Minutul de sanatate’.

Cristina Teacă a stat de vorbă cu lectorul universitar Corina Zugravu, medic primar în igienă alimentaţiei şi nutriţie.

Ea atenţionează că grăsimea porcului nu este sănătoasă de niciun fel deşi este des folosită de gospodine.


Ultimele stiri
Obiceiuri de Crăciun în Muntenia. Brezaia și jocul ursului

Obiceiuri de Crăciun, în Moldova. Îmblânzirea anului ce vine și a „Urșilor de la Comănești”. Alungarea duhurilor rele…

Obiceiuri de Crăciun, în Crișana. Prin ce se deosebește Turca din Bihor față de cea din alte zone…

Obiceiuri de Crăciun, în Oltenia. Ce presupun Viflaimul din Dolj, Vasilca și scormonitul în foc | AUDIO

24 decembrie, Ajunul Crăciunului. Colindatul și alte obiceiuri la români

Constanța: Protest al angajaților CT Bus și al altor constănțeni în fața primăriei, în ziua aprobării unor taxe…

Sibiu: Incident la un hotel din municipiu. Tavanul de deasupra unei piscine s-a prăbușit peste persoanele aflate în…

Ce tradiții mai respectă de Crăciun unii bucureșteni și ce e cel mai important pentru ei în această…

Programa la Limba și literatura română pentru clasa a IX-a a fost revizuită și prezentată la Ministerul Educației.…

Vrancea: Accident rutier pe A7, la mai puțin de două ore de la deschiderea circulației pe tronsonul Focșani-Adjud.…