Confidenţialitate

Medicii de la Floreasca își retrag demisiile

Cei 22 de medici demisionari de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Floreasca şi-au retras demisiile, au anunţat reprezentanţi ai acestora, joi după-amiază.

Medicii spun că renunţă la demisii după ce au primit asigurări de la Ministerul Sănătăţii că problemele de la spital vor fi rezolvate.

Reprezentanţi ai medicilor demisionari au ieşit, joi după-amiază, în curtea spitalului, ei anunţând că cei 22 de doctori demisionari, dar şi asistenţii medicali au decis să îşi retragă demisiile întrucât au primit “semnale pozitive” de la Ministerul Sănătăţii, care i-a asigurat că nu vor mai exista disfuncţionalităţi.

Am decis să începem să ne retragem demisiile, după ce am primit semnale pozitive din partea Ministerului Sănătății.  Așadar, am făcut cereri de revocare a demisiilor. E vorba de 22 de colegi – medici și asistenți medicali”,  a declarat unul dintre medicii demisionari de la UPU-SMURD Floreasca.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Anunțul de joi vine după ce 22 de medici și asistenți medicali și-au înaintat demisiile.

Managerul Sorin Păun, acuzat că nu își face treaba și că le vorbește urât angajaților, și-a dat aseară demisia.

Gestul său a venit la scurt timp după ce ministrul Vlad Voiculescu a avut o întâlnire de aproximativ 4 ore cu conducerea de la Floreasca și cu medicii demisionari, pentru medierea situației.