Confidenţialitate

Medalia Verde: 10000 de copii din programul Cantus Mundi vor cânta de Ora Pământului în 77 de localități din România și Republica Moldova | Audio

În fiecare an, la sfârșitul lunii martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie, denumit Ora Pământului. Asadar, sâmbătă seară, începând cu ora 20:30, începe Ora Pământului.

Aproape fiecare oraș din România are măcar un mic eveniment dedicat Pământului, organizațiile non-guvernamentale marchează și ele acest moment important pentru mediu prin diverse acțiuni. Însă, poate cea mai impresionantă mișcare de Ora Pământului vine de la 10000 de copii din toată țara, reuniți sub numele Cantus Mundi.

Sâmbătă seară, începând cu ora 20:30, în 77 de localități din România și Republica Moldova, copiii de la Cantus Mundi vor cânta simultan pentru a transmite un mesaj de solidaritate și armonie cu Pământul, a povestit, la Misiunea Verde, Leila Popovici, directorul Programului național Cantus Mundi.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sursă foto: Facebook Cantus Mundi