Confidenţialitate

McDonald’s face recrutări în România

Premier Restaurants România, operator al lanţului de restaurante McDonald’s în România, anunţă că angajează peste 700 de persoane în toate cele 26 de oraşe în care este prezent, printre care Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Piatra Neamţ, Piteşti, Focşani, Satu Mare, Oradea sau Deva.

Compania numără în prezent 5.000 de angajaţi.

”Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s în România, anunţă o amplă campanie de recrutare la nivel naţional în care oferă peste 700 de locuri de muncă în toate cele 26 de oraşe în care este prezent, printre care Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Piatra Neamţ, Piteşti, Focşani, Satu Mare, Oradea sau Deva. Joburile disponibile în restaurant le permit viitorilor angajaţi să lucreze pe diverse poziţii, printre care: lucrător comercial, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienţilor, barista la McCafé, hostess sau guest experience leader”, a transmis compania.

Beneficiile disponibile tuturor angajaţilor McDonald’s includ un program de lucru flexibil, training-uri continue de dezvoltare, un program de carieră şi posibilitatea de promovare rapidă, precizează compania.

„McDonald’s este unul dintre cei mai importanţi angajatori din România. Continuăm planurile de investiţii în oameni şi dorim să repornim procesele de recrutare. Un manager trainee are şansa de a lucra pe o poziţie managerială în aproximativ nouă luni, dacă urmează paşii planificaţi împreună cu coordonatorul său”, a declarat Irina Ignătescu, director de resurse umane Premier Restaurants România.

Compania a deschis cel mai nou restaurant, în urmă cu trei săptămâni în Bucureşti, la Piaţa Progresul, unde a creat 50 de noi locuri de muncă.

”Pregătirea pentru sezonul estival şi planurile de dezvoltare ale companiei, care includ deschiderea a încă două restaurante până la finalul anului, necesită o mărire a echipei din România cu peste 700 de noi colegi”, a adăugat compania.