Confidenţialitate
1200x200 LifeBox

George, Vlad şi Luca au căutat un meniu sănătos care să sune… delicios! Răspunsul l-au găsit la LifeBox– echilibru & armonie în viaţă… şi în farfurie!

Timp de 4 săptămâni, începând cu 3 februarie, matinalii de la Europa FM vor experimenta şi degusta meniurile complete puse la dispoziţie de LifeBox (de luni până duminică).

Stai cu ochii pe ei!

LifeBox este o platformă de healthy food delivery dedicată persoanelor care își doresc un stil de viață sănătos, oferind zilnic 7 variante diferite de meniu, care acoperă necesarul alimentar pentru întreaga zi.

Fiecare meniu este calculat la un anumit număr de kilocalorii, în funcție de stilul de viață al clientului, sub îndrumarea unui medic nutritionist Anamaria Iulian – specializat în obezitate infantile împreună cu un bucătar chef – Alex Cîrțu.

Conceput după principiile alimentației moderne, meniurile zilnice LifeBox sunt formate din 3 mese & 2 gustări, cu niveluri calorice cuprinse între 1000 și 3000 kcal pentru variantele Optim, Vegan, Veggie-Fish, Sport & Kids.

Meniul Office este o variantă pentru cei ce doresc să dea skip meselor luate în grabă la birou și conține 2 mese & 2 gustări, în doua variante disponibile: mic dejun, prânz & 2 gustări sau prânz, cină & 2 gustări.

Meniul Keto conține 3 mese compuse din 70-80% grăsimi sănătoase, 15-25% proteine și aproximatix 5% carbohidrați din totalul de calorii.

Livrat dimineața într-un interval orar flexibil, acasă sau la birou, LifeBox poate fi partenerul de încrederece alături de care poți avea un stil de viață sănătos și poți câștiga timp de calitate.

Enjoy LIFEing!

Cum arată George, Vlad şi Luca după o lună de testat LifeBox - VIDEO

Azi se împlinește o lună de când George, Vlad şi Luca au căutat un meniu sănătos care să sune delicios și au găsit răspunsul la LifeBox. Timp de 4 săptămâni, ei au experimentat şi degustat meniurile complete puse la dispoziţie de LifeBox. Și-au monitorizat și sănătatea în tot...

LifeBox va dona 8.000 de meniuri în spitale, prin MagicHELP

LifeBox, conceptul de healthy food delivery dedicat persoanelor care își doresc un stil de viață sănătos, a inițiat o campanie de sponsorizare a Asociației Magic, în cadrul căreia va livra 8.000 de meniuri în spitale până la finalul acestui an. Pe lângă meniurile livrate, compani...

Secretele LifeBox, dezvăluite în direct de Radu Bălăceanu, unul dintre co-fondatorii platformei - VI...

Dimineața de miercuri l-a adus în studioul Europa FM pe Radu Bălăceanu, unul dintre co-fondatorii platformei LifeBox, de la care am aflat o mulțime de ”secrete” din spatele acestui concept gândit ca un ajutor pentru persoanele care își doresc un stil de viață sănătos. LifeBox ...

Cum arată ”healthy food delivery” pentru Vlad, George și Luca - GALERIE FOTO

De luni dimineața, Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia au început programul propus de LifeBox pentru o lună.Practic, Vlad, George şi Luca vor mânca sănătos şi delicios timp de o lună. LifeBox este o platformă de healthy food delivery dedicată persoanelor care își doresc...

Vlad, George şi Luca vor mânca sănătos şi delicios timp de o lună - VIDEO

"Pentru că tot suntem preocupaţi de mâncat sănătos, de sănătatea noastră, de siluetă. Timp de lună, nişte oameni ne-au promis că ne vor hrăni cum vor ei, şi la sfârşit noi vom fi mai sănătoşi, ami veseli, mai vioi, mai slăbuţi, cu colesterolul mai jos. Eu am mai încercat Lifeb...