Cum arată George, Vlad şi Luca după o lună de testat LifeBox – VIDEO

Azi se împlinește o lună de când George, Vlad şi Luca au căutat un meniu sănătos care să sune delicios și au găsit răspunsul la LifeBox. Timp de 4 săptămâni, ei au experimentat şi degustat meniurile complete puse la dispoziţie de LifeBox.

Și-au monitorizat și sănătatea în tot acest timp cu analize complete la Medicover .

Cum arată George, Vlad şi Luca după o lună de testat LifeBox, am aflat împreună în direct în Deșteptarea de luni:

LifeBox este o platformă de healthy food delivery dedicată persoanelor care își doresc un stil de viață sănătos, oferind zilnic 7 variante diferite de meniu, care acoperă necesarul alimentar pentru întreaga zi.

Fiecare meniu este calculat la un anumit număr de kilocalorii, în funcție de stilul de viață al clientului, sub îndrumarea unui medic nutritionist Anamaria Iulian – specializat în obezitate infantile împreună cu un bucătar chef – Alex Cîrțu.

Conceput după principiile alimentației moderne, meniurile zilnice LifeBox sunt formate din 3 mese & 2 gustări, cu niveluri calorice cuprinse între 1000 și 3000 kcal pentru variantele Optim, Vegan, Veggie-Fish, Sport & Kids.

Meniul Office este o variantă pentru cei ce doresc să dea skip meselor luate în grabă la birou și conține 2 mese & 2 gustări, în doua variante disponibile: mic dejun, prânz & 2 gustări sau prânz, cină & 2 gustări.

Meniul Keto conține 3 mese compuse din 70-80% grăsimi sănătoase, 15-25% proteine și aproximatix 5% carbohidrați din totalul de calorii.

Livrat dimineața într-un interval orar flexibil, acasă sau la birou, LifeBox poate fi partenerul de încrederece alături de care poți avea un stil de viață sănătos și poți câștiga timp de calitate.