Secretele LifeBox, dezvăluite în direct de Radu Bălăceanu, unul dintre co-fondatorii platformei – VIDEO

Dimineața de miercuri l-a adus în studioul Europa FM pe Radu Bălăceanu, unul dintre co-fondatorii platformei LifeBox, de la care am aflat o mulțime de ”secrete” din spatele acestui concept gândit ca un ajutor pentru persoanele care își doresc un stil de viață sănătos.

LifeBox este o platformă de healthy food delivery dedicată persoanelor care își doresc un stil de viață sănătos, oferind zilnic 7 variante diferite de meniu, care acoperă necesarul alimentar pentru întreaga zi.

Fiecare meniu este calculat la un anumit număr de kilocalorii, în funcție de stilul de viață al clientului, sub îndrumarea unui medic nutritionist Anamaria Iulian – specializat în obezitate infantile împreună cu un bucătar chef – Alex Cîrțu.

Conceput după principiile alimentației moderne, meniurile zilnice LifeBox sunt formate din 3 mese & 2 gustări, cu niveluri calorice cuprinse între 1000 și 3000 kcal pentru variantele Optim, Vegan, Veggie-Fish, Sport & Kids.

Meniul Office este o variantă pentru cei ce doresc să dea skip meselor luate în grabă la birou și conține 2 mese & 2 gustări, în doua variante disponibile: mic dejun, prânz & 2 gustări sau prânz, cină & 2 gustări.

Meniul Keto conține 3 mese compuse din 70-80% grăsimi sănătoase, 15-25% proteine și aproximatix 5% carbohidrați din totalul de calorii.

Livrat dimineața într-un interval orar flexibil, acasă sau la birou, LifeBox poate fi partenerul de încrederece alături de care poți avea un stil de viață sănătos și poți câștiga timp de calitate.

Vlad, George şi Luca au ales: sănătos şi gustos! Astăzi îl au invitat pe unul dintre fondatorii platformei LifeBox: Radu Bălăceanu

Vlad, George şi Luca au ales: sănătos şi gustos!Astăzi îl au invitat pe unul dintre fondatorii platformei LifeBox: Radu BălăceanuLifeBox este o platformă de healthy food delivery dedicată persoanelor care își doresc un stil de viață sănătos, oferind zilnic 7 variante diferite de meniu, care acoperă necesarul alimentar pentru întreaga zi. Înainte de a începe dieta LifeBox, matinalii au apelat la Medicover Romania pentru a vedea câțiva parametri care se pot modifica în funcție de stilul de viață.https://www.europafm.ro/matinalii-au-ales-sanatos-si-gustos/#LifeBox #LIFEing #EnjoyLIFEing #healthyfood #caloriescounting

Publicată de Deşteptarea pe Marţi, 11 februarie 2020