Vlad, George şi Luca vor mânca sănătos şi delicios timp de o lună – VIDEO

„Pentru că tot suntem preocupaţi de mâncat sănătos, de sănătatea noastră, de siluetă. Timp de lună, nişte oameni ne-au promis că ne vor hrăni cum vor ei, şi la sfârşit noi vom fi mai sănătoşi, ami veseli, mai vioi, mai slăbuţi, cu colesterolul mai jos.

Eu am mai încercat Lifebox când a trebuit să slăbesc pentru nuntă, pentru că nu încăpeam în costum şi recunosc că a mers foarte bine”, a spus Vlad.

„Mi-am promis că mănânc sănătos. Pentru mine e garanţia că aş putea să mănânc sănătos”, a mărturisit George.

„Iar pentru mine, e promisiunea că e mâncare variată şi gustoasă. Adică nu mănânci morcovi şi mere”, a completat Luca.

Timp de 4 săptămâni, Vlad, George şi Luca vor experimenta şi degusta meniurile complete puse la dispoziţie de LifeBox (de luni până duminică).

LifeBox este o platformă de healthy food delivery dedicată persoanelor care își doresc un stil de viață sănătos, oferind zilnic 7 variante diferite de meniu, care acoperă necesarul alimentar pentru întreaga zi.

George, Vlad și Luca mănâncă sănătos, iar pentru asta primesc ajutor de la LifeBox!

George, Vlad și Luca mănâncă sănătos, iar pentru asta primesc ajutor de la LifeBox!LifeBox este o platformă de healthy food delivery dedicată persoanelor care își doresc un stil de viață sănătos, oferind zilnic 7 variante diferite de meniu, care acoperă necesarul alimentar pentru întreaga zi.#LifeBox #LIFEing #EnjoyLIFEing #healthyfood #caloriescounting

Publicată de Radio Europa FM pe Duminică, 2 februarie 2020