Confidenţialitate

Marian Munteanu s-a înscris în PNL. Administrația Prezidențială susține că nu a avut nicio legătură cu candidatura acestuia

Marian Munteanu este liberal cu acte în regulă.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei a semnat adeziunea de membru al formațiunii, iar aceasta a fost validată de organizața liberală a sectorului 1.

Între timp, Palatul Cotroceni intervine în scandalul generat de controversata propunere a PNL:  președintele Klaus Iohannis susține că nu a avut de-a face cu această nominalizare și că decizia a fost luată exclusiv de conducerea partidului.

Purtătorul de cuvânt al PNL București – Cezar Preda – a explicat că Marian Munteanu dorește să fie membru de partid de 3 zile.

Întrebat când a semnat Marian Munteanu adeziunea, Cezar Preda a spus că nu poate preciza data exactă.

Între timp, apare și o primă reacție din partea Administrației Prezidențiale.

Președintele Klaus Iohannis susține că nu a propus, nu a susținut și nici nu a impus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei.

Decizia sustinerii acestuia apartine strict conducerii PNL in urma evaluarilor interne”, susține șeful statului într-un comunicat de presă.

Precizările vin dupa ce in presa au aparut speculatii potrivit cărora presedintele Iohannis a girat propunerea făcută de liberali.