Mariah Carey cântă și în acest an de Revelion în Times Square

După ce în 2016, Mariah Carey a avut parte de un spectacol care s-a transformat într-un adevărat coșmar și i-a atras multe critici, acum ea a anunțat că revine în Times Square pentru a-și demonstra calitățile și a demonstra că experiența anului precedent a fost doar o eroare.

„Am căzut cu toţii de acord că anul trecut nu a ieşit aşa cum trebuia şi suntem încântaţi să mergem mai departe împreună pentru a oferi Americii o noapte incredibilă de muzică şi sărbătoare la ”Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve With Ryan Seacrest 2018”, a transmis ea într-un comunicat. „Ne vedem în Times Square!”, a mai zis Mariah Carey.

Anul trecut, în timpul petrecerii “Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest”, Mariah Carey a încercat fără succes să atingă notele hitului său ”Emotions”. ”Nu putem auzi”, a spus artista, în faţa a peste 1 milion de persoane din Times Square.

Problemele au continuat şi pe parcursul melodiei ”We Belong Together”. În timp ce înregistrarea rula, Mariah Carey a renunţat să mai cânte.

În timp ce piesa se auzea, în loc să cînte, Mariah Carey s-a scuzat, spunând că nu a fost făcută o probă de sunet adecvată pentru recitalul ei. ”O să cântăm”, a adăugat ea. Din înregistrare se pare însă că artista uitase și versurile.

”Am ratat câte ceva, dar este ceea ce este”, a spus ea la scurt timp după sepctacol.