Confidenţialitate

Marcel Ciolacu, reacție privind greva generală a poștașilor: Dacă pensiile nu vor fi distribuite la timp, șeful Poștei Române va pleca | AUDIO

Ședință în desfășurare la vârful sindicaliștilor din Poșta Română: ar urma să se ia o decizie privind încetarea sau continuare agrevei generale. O reacție a venit și de la premierul Marcel Ciolacu marți dimineață. 

Aseară, în urma discuțiilor cu reprezentanții companiei și a celor din Guvern – sindicaliștii au primit o nouă ofertă: lucrătorii poștali plătiți cu salariul minim ar putea beneficia de o creștere salarială în două tranșe – la 1 iulie și 1 septembrie. În total, ar însemna o majorare în medie de 369 de lei net.

O reacție și de la premier în această dimineață.

Marcel Ciolacu: Dacă pensiile nu vor fi distribuite la timp, șeful Poștei Române trebuie să plece

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 „Am avut o discuție cu domnul ministru și aseară, am avut o discuție și cu directorul. Eu le-am spus să rezolve problema cât se poate de rapid. În cazul în care, Doamne Ferește, nu ajung pensiile la destinație din cauza unei grele la Poșta Română… cred că domnul director va pleca”, a declarat premierul marți dimineață.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: USR, protest în fața Ministerului Educației împotriva proiectului de OUG care permite universităților să ridice construcții pe domeniul public sau al primăriei | AUDIO