Confidenţialitate

Surse: Adrian Vigheciu nu-și va mai depune candidatura pentru sectorul 5 / Marcel Ciolacu, mesaj pentru Piedone: Cred că în viață trebuie să ne așezăm la masă, să nu avem orgolii și să reușim să construim pentru București | VIDEO

Cristian Popescu Piedone este un primar foarte bun pentru Sectorul 5 – a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu, la un eveniment electoral la Sectorul 2. Cu acest prilej, premierul Marcel Ciolacu i-a transmis lui Cristian Popescu Piedone mesajul că Gabriela Firea ar fi cea mai bună candidată pentru fotoliul de primar general. Popescu Piedone este unul dintre contracandidații Gabrielei Firea. El și-a depus vineri candidatura din partea PUSL. În emisiunea „Piața Victoriei” de la Europa FM, moderatorul emisiunii de marți seara, Tudor Mușat, a precizat că „Avem o informație de ultimă oră, care însă mai necesită confirmare pentru că este, deocamdată, provenită din surse din PSD și anume că domnul Vigheciu care ar fi candidat de la PSD pentru Sectorul 5, susținut de ambele partide, aparent nu-și va mai depune candidatura”.

Marcel Ciolacu: „Cred că în viață trebuie să ne așezăm la masă, să nu avem orgolii și să reușim să construim ce este cel mai bine pentru București”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Fac un apel și la un alt prieten de-al meu, cunoștință de peste 30 de ani, Cristian Popescu Piedone. Cred că în viață trebuie să ne așezăm la masă, să nu avem orgolii și să reușim să construim ce este cel mai bine pentru București. Experiența, determinarea, profesionalismul de care a dat dovadă atunci când a fost primar general al Capitalei Gabriela Firea confirmă faptul că este cea mai bună candidată în acest moment pentru fotoliul de primar general. Sunt ferm convins că domnul Piedone va primi mesajul meu și împreună vom depăși orgoliile și vom trece la un mod în care trebuie să construim”, a spus Marcel Ciolacu.

Pe de altă parte, apar informații potrivit cărora candidatului PSD-PNL la Primăria Sectorului 5 – Adrian Vigheciu – i s-ar pregăti retragerea, posibil pentru a-i lăsa loc lui Cristian Popescu Piedone sau fiului acestuia.

Remus Ștefureac, la Europa FM: „În sectorul 5, Piedone fiul sau Piedone tatăl câștigă pentru că se numește Piedone”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Tudor Mușat: Avem o informație de ultimă oră, care însă mai necesită confirmare pentru că este, deocamdată, provenită din surse din PSD și anume că domnul Vigheciu care ar fi candidat de la PSD pentru Sectorul 5, susținut de ambele partide, aparent nu-și va mai depune candidatura. Ceea ce înseamnă că Sectorul 5 rămâne liber pentru Piedone în caz de?

Remus Ștefureac, politolog: „În sectorul 5, Piedone fiul sau Piedone tatăl câștigă pentru că se numește Piedone și nu este nicio problemă acolo, indiferent de câți candidați ar fi din partea cealaltă, de numele lor, de abilitățile lor. Lucrurile sunt destul de tranșante acolo pșentru că vorbim despre un avans foarte puternic atât al tatălui, cât și al fiului”.

Urmăreșe aici întreaga emisiune „Piața Victoriei”

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Lucian Romașcanu, despre Gabriela Firea la Primăria Capitalei: A fost acolo, știe ce are de făcut, știe ce are de spus. Are toată viața disecată | VIDEO