Confidenţialitate

Marcel Ciolacu: „Doamna Gabriela Firea ieri și-a asumat candidatura pentru Primăria Generală a Capitalei” | AUDIO

Gabriela Firea şi-a asumat candidatura pentru un mandat la Primăria Generală a Capitalei, a anunțat Marcel Ciolacu. Liderul PSD spune că el, ca preşedinte al partidului, susţine în egală măsură toate candidaturile colegilor săi.

Marcel Ciolacu: „Doamna Gabriela Firea ieri și-a asumat candidatura pentru Primăria Generală a Capitalei”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Doamna Gabriela Firea și-a asumat să candideze la București. Deci, în acest moment toți colegii din țară – fiindcă vorbim despre toți colegii, nu vorbim numai de București, ci vorbim și despre Buzău, de Cluj, de Suceava, vorbim despre toată țara.

Nu putem să-i aprobăm cuiva înainte. Doamna Gabriela Firea ieri în ședința cu Bucureștiul și-a asumat candidatura pentru Primăria Generală a Capitalei. Niciun alt coleg nu și-a asumat vreo candidatură”, a spus Marcel Ciolacu.

Gabriela Firea: „Eu propun să fim sinceri cu noi și să fim candidat la candidatură”

La rândul ei, Gabriela Firea a declarat azi că nu s-a autoproclamat candidatul PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei, aşa cum s-a spus, ci se consideră – citez – „candidat la candidatură”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Eu propun să fim sinceri cu noi și să fim candidat la candidatură. Că e mai corect față de cetățeni și față de echipe”, a spus Gabriela Firea.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Scandal în Parlament între AUR, PSD și PNL / Marcel Ciolacu va cere Ucrainei și Moldovei să argumenteze interdicția de intrare a lui George Simion în cele 2 state | AUDIO