Confidenţialitate

Marcel Ciolacu, despre craterul de la Slănic Prahova: Vom aloca 12 milioane de lei. Sper ca lucrurile să reintre în normal curând | AUDIO

Guvernul alocă 12 milioane de lei, fonduri urgenţă, pentru pentru continuarea lucrărilor de stabilizare a solului în cazul craterului de la Slănic Prahova.

Premierul Marcel Ciolacu, în ședința de Guvern de astăzi: „Vom aloca suma solicitată, circa 12 milioane de lei, și sper ca lucrurile să reintre cât de curând în normal”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„O decizie importantă este legată de alocarea unor fonduri în regim de urgență pentru continuarea lucrărilor de stabilizare a solului de la Slănic Prahova.  Trebuie să rezolvăm acea situație de criză acolo unde strada s-a surpat – este o problemă de siguranță a locuitorilor orașelor și vom aloca suma solicitată, circa 12 milioane de lei, și sper ca lucrurile să reintre cât de curând în normal”, a spus Marcel Ciolacu.

Ieri au fost demarate foraje în zona în care s-a surpat strada din Slănic, pentru a se obține o imagine clară asupra solului şi subsolului, a anunțat Prefectul judeţului, Emil Drăgănescu.

În ceea ce privește reîntoarcearea celor 58 de persoane evacuate în locuințele lor, o decizie va fi luată după prezentarea rezultatelor forajelor.

Sursa foto: Facebook / Prefectura Prahova

Citește și: Soluții provizorii luate la Slănic Prahova: Craterul format după surparea unei străzi va fi umplut cu pietriș | AUDIO | VIDEO