Confidenţialitate

Marcel Ciolacu: Coaliția va avea un viitor și după 2024. Nu există altă construcție politică viabilă pentru România în acest moment | VIDEO

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost invitatul Ioanei Ene Dogioiu în emisiunea „Piața Victoriei” la Europa FM. Marcel Ciolacu este încrezător că această coaliție de guvernare, în aceeași structură, va avea un viitor și după anul 2024. De asemenea, liderul PSD a declarat că „nu există altă construcție politică viabilă pentru România” în acest moment.

Ioana Ene Dogioiu: Ați declarat azi <<Cred că această coaliție de guvernare va funcționa până în 2024 și cred că mai are un viitor și după 2024 în aceeași structură>>.

Marcel Ciolacu: „Îmi mențin această dclarație”.

Întrebat dacă mizează pe o schimbare a lui Florin Cîțu, Marcel Ciolacu a spus că: „Nu. Nici nu am atributul acesta și nici nu… Și eu și domnul Cîțu și domnul Ciucă, cu toții să știți că suntem trecători. Până și domnul Iohannis. Cred că în acest moment nu există altă construcție politică viabilă pentru România. Dacă credem că ne mai putem juca cu atâtea crize la ușă și să nu venim în fiecare lună cu ce așteaptă românii și noi încă să mai vorbim de ruperi de coaliții și anumite mici certuri, înseamnă că ar cam trebui să plecăm cu toții acasă”.

Ioana Ene Dogioiu: Pe o scară de la 1 la 10, cam cât de tare credeți că vrea domnul Cîțu să-l îngroape politic pe domnul Ciucă?

Marcel Ciolacu: „Nu cred. Nu știu, nu am detalii și nu cred în astfel de revenge-uri. Care este interesul domnului Cîțu să-l îngroape pe domnul Ciucă?”.

Urmărește întreaga emisiune „Piața Victoriei” cu Ioana Ene Dogioiu și Marcel Ciolacu

Sursa foto: Europa FM

Citește și: Iohannis, despre tensiunile Rusia-Ucraina: Suntem pregătiți să luăm orice măsură se impune când situația în teren se schimbă | VIDEO

Autor: Carmen Zanfir