MARAMUREŞ: Sătenii din Săpânţa sunt convinşi că Donald Trump Jr. le va vizita comuna

Nu se ştie dacă este în România, nimeni nu l-a văzut dar toată lumea îl aşteaptă. Vorbim despre  fiul cel mare al preşedintelui american, Donald Trump Jr.

De câteva zile se speculează că s-ar afla într-o vizită privată în Romania, iar astăzi agitaţia a cuprins Maramureşul. Donald Trump Jr. ar putea vizita  Cimitirul Vesel, cred localnicii comuna Săpânţa.

La Săpânţa este entuziasm, nimeni nu poate spune cu certitudine dacă şi când va sosi, dar localnicii sunt nerabdatori să îl întâmpine pe Donald Trump Jr. Tinerii şi-au pregătit straiele populare pe care le îmbracă la asemenea vizite importante.

Reprezentanţii Primăriei nu cunosc alte detalii, fiind o vizită privată, dar spun că ar fi o mare onoare pentru localitate ca fiul preşedintelui Statelor Unite să îi viziteze şi sunt hotărâţi să îi arate şi Mănăstirea din Săpânţa.

Deocamdată, tinerii şi copii s-au asezat deja în faţa Cimitirului Vesel pentru a nu rata momentul sosirii lui  Donald Trump Junior.

Chiar daca în zonă au mai fost prezenţi de-a lungul anilor politicieni importanţi din străinătate, vizita de astazi nu s-ar putea compara cu nici una dintre ele, spun oamenii  din Săpânţa, care au stat de vorbă cu Mica Şvab, corespondenta Europa FM în Maramureş.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS