MARAMUREȘ: Militar care asigura paza Palatului Justiției, depistat pozitiv cu coronavirus

Un militar care asigura paza la Palatul Justiției din Baia Mare a fost diagnosticat cu COVID-19, fiind luate măsuri pentru dezinfecţia sediului, inclusiv a sălilor de judecată şi a spaţiilor comune, prin intermediul unei firme specializate.

Reprezentanții Tribunalului Maramureș au declarat, miercuri, că au fost dispuse toate măsurile necesare în vederea continuării activităţii în condiţii de siguranţă, conducerea instituției fiind în contact permanent cu Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Maramureş.

Conducerea Tribunalului Maramureş a fost notificată telefonic cu privire la faptul că un militar care asigura paza la Palatul Justiţiei în zona de acces a personalului, nu a publicului, a fost diagnosticat pozitiv cu virusul SARS-Cov2. Au fost luate măsuri imediate pentru dezinfecţia sediului, inclusiv a sălilor de judecată şi a spaţiilor comune, prin intermediul unei firme specializate. De asemenea, au fost dispuse toate măsurile necesare în vederea continuării activităţii în condiţii de siguranţă, conducerea fiind în contact permanent cu DSP Maramureş”, au spus reprezentanții Tribunalului Maramureș.

Aceștia recomandă participanţilor la procese să respecte măsurilor legate de prevenirea infecției cu coronavirus, cum sunt cele de igienă personală și de distanţare socială.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS