Confidenţialitate

Manelele și grătarele în aer liber pe domeniul public, interzise la Timișoara

Primarul Nicolae Robu a dispus interzicerea interpretării și difuzării manelelor și folosirea grătarelor în aer liber pe domeniul public din Timișoara, precum și practica anunțării de dedicații, informează Mediafax.

Potrivit unei note interne semnată de Nicolae Robu, adresată structurilor Primăriei Timișoara, decizia a fost luată având în vedere „unele lucruri neavenite” petrecute în oraș.

„Având în vedere unele lucruri neavenite, petrecute în orașul nostru la diverse evenimente, se interzice interpretarea/difuzarea de manele pe domeniul public al municipiului Timișoara, în aer liber, precum și practica anunțării de dedicații, indiferent cine și pentru cine le solicită. Se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, a grătarelor, proțapurilor și altor ustensile de gătit cu foc deschis, generatoare de fum și degajatoare de mirosuri de bucătărie de intensități deranjante”, se arată în nota internă.

Nota internă a fost transmisă Societății „SC Piețe SA”, Biroului Autorizare Activități Comerciale, Biroului Organizare Evenimente și Poliției Locale și, spre știință, tuturor structurilor Primăriei Municipiului Timișoara și subordonate/ aparținătoare.