Una din preocupările noastre este sănătatea copiilor și, mai ales în această perioadă, specialiștii spun că trebuie să avem și mai mult în vedere imunitatea lor.
Alimentele care îi ajută în această perioadă sunt legumele atât crude cât și coapte, usturoiul, fructele de pădure, peștele slab, pieptul de pui, kefirul, nucile și migdalele.
Încercați să le diminuați rația de dulciuri și alimente de tip fast food, ei au nevoie de vitamine, în nici un caz alimente fără valoare, pline doar de grăsimi și zahăr.
Gătiți cât mai simplu, cu pante aromatice, indiferent de tipul de proteină.
Copiii voștri nu iubesc usturoiul? Nimic mai simplu! Strecurați-l în supă de pasăre, în tocană, în cantități moderate și urmează să creșteți ușor, până la stadiul de mujdei. Evident, mai au până atunci.
Copiii voștri nu iubesc verdeața în mâncare? Transformați cozile de pătrunjel, cu ajutorul unui blender și puțin ulei, într-o cremă pe care o adăugați în ciorbă sau felul doi.
Ei nu iubesc verdeața care plutește, în nici un caz nu este vorba despre gust.