Mama lui Tom Hanks a murit la vârsta de 84 de ani

Anunțul a fost făcut chiar de celebrul actor, câștigător al unui premiu Oscar, pe contul lui de Instagram. Actorul a postat o poză cu el și mama lui, alături de mesajul „Frumusețea aceasta? E mama mea. Ea a făcut diferența în multe vieți. Multe vieți. Azi, ne luăm rămas-bun de la ea. Să treci în siguranță, mamă! Hanx”.

Câteva ore mai târziu, actorul din „Saving Mr. Banks”, a postat o altă fotografie cu Teatrul din Red Bluff, California, amintind momentele fericite petrecute alături de Janet Marylyn Frager. Cei doi obişnuiau să vadă filme acolo, atunci când Tom era mai mic.

Red Bluff, California. Saw many movies here with our Mom. Thanks for all who came to see her off. Hanx

A photo posted by Tom Hanks (@tomhanks) on

Soţia lui Tom, Rita Wilson, a postat şi ea pe reţelele sociale o poză în care apare actorul împreună cu mama sa, alături de mesajul „Această doamnă minunată l-a adus pe lume pe soțul meu, dar și pe alți trei copii. Mulțumesc că mi-ai adus iubirea mea în viața asta. Acum se odihnește în pace”, a scris Rita.

Mama actorului a murit la vârsta de 84 de ani, însă Tom nu a dezvăluit motivul. Părinții lui erau divorțați din 1960, iar în 1992 a murit și tatăl lui.

Copilăria actorului a fost una foarte grea. La doar cinci ani, părinții săi au divorțat, familia fiind despărțită. Tom, alături de doi frați au fost încredințați tatălui, în timp ce un frate mai mic a plecat cu mama.

Ambii părinți ai lui Hanks s-au recăsătorit, tatăl de două ori, iar mama de încă trei. Mamele vitrege ale lui Tom Hanks aveau, împreună, nu mai puțin de 11 copii, așa că perioada copilăriei a fost una foarte confuză pentru actor.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS