Confidenţialitate

Malaga: Sătul să aștepte debarcarea, un pasager aflat într-un avion Ryanair a coborât pe aripă

Un pasager aflat într-un avion Ryanir s-a plictisit să aștepte debarcarea, după un zbor Londra – Malaga efectuat luni seară, așa că a găsit soluția pentru a evita aglomerația: a folosit ieșirea de urgență și a sărit pe una dintre aripile avionului.

Avionul Ryanair plecase luni cu o oră întârziere din Londra și aterizase cu 20 de minute peste ora anunțată pe bilete. Aeronava a ajuns la sol la 23.10 dar trecuseră minute bune și pasagerii nu puteau coborî din avion.

Sătul să aştepte debarcarea călătorilor, bărbatul a deschis ușa de urgență și s-a suit pe aripa avionului.

Un alt pasager l-a filmat iar în imaginile publicate pe Facebook se poate vedea  un bărbat în picioare pe aripa avionului care îşi pune deoparte rucsacul înainte de a se aşeza pe aripă pentru a sări.

„Trecuse cam jumătate de oră de când aşteptam să ieşim din avion când acest domn s-a îndreptat discret către ieşirea de urgenţă”, a povestit pasagerul care l-a filmat.

Căpitanul aeronavei a fost siderat – a întrebat cine a ieşit pe aripă – și a cerut intervenția poliției. Bărbatul grăbit să iasă din avion a ajuns, până la urmă, în arest.