Confidenţialitate

Noi date despre elevii din Dolj: Posibilă intoxicație de la substanţele folosite la curățenie

UPDATE: Deratizarea în școala din comuna Daneți, județul Dolj, unde mai mulți elevi au ajuns la medic după ce s-au simțit rău la cursuri, nu s-a făcut recent, spune viceprimarul comunei. Edilul bănuiește că elevii s-au intoxicat de la substanţele folosite la curățenia zilnică.

Viceprimarul comunei, Ştefan Cioablă spune că elevii s-ar fi intoxicat de la substanţele folosite de femeile de serviciu din şcoală, ieri, la curăţenie.

„Dezinsecţia în şcoală a fost făcută demult, nu are cum să fie de acolo. Probabil este de la substanţele de curăţenie folosite de . Am blocat magazia cu substanţe, vine o echipă de la laboratorul de analize să vedem ce se întâmplă. Am vorbit cu directoarea şcolii şi mi-a spus că sunt substanţe de curăţenie zilnică, care sunt autorizate. Curăţenia s-a făcut ieri. Probabil n-au aerist sălile, nu pot să-mi dau seama. Numai într-o clasă s-a întâmplat“, a declarat viceprimarul.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Mai mulți elevi de la școala din comuna Daneți, județul Dolj, au fost duşi la dispensarul din localitate, după ce s-au simțit rău la școală în urma unei deratizări.

Până la această oră la dispensar au ajuns 17 copii de la școala din comuna Daneți, cu suspiciune de intoxicație.

Șeful ISU Dolj, Florea Constantin spune că elevii sunt la dispensarul din localitate, după ce la școală s-au simțit rău, au avut dureri de cap și vărsături.

Autoritățile au fost alertate de profesori. Potrivit șefului ISU Dolj, recent s-a făcut o deratizare în școală.