Confidenţialitate

Mai multe sortimente de crenvurști, retrase din zeci de magazine din România după ce au fost descoperite anumite loturi contaminate cu o bacterie periculoasă | AUDIO

Mai multe sortimente de crenvurști au fost retrase din zeci de magazine din țară, după ce s-a descoperit că anumite loturi sunt contaminate cu o bacterie periculoasă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Este vorba despre marca de crenvurști WUDY, mai precis despre sortimentele de crenvurști clasic și cei din pui și curcan cu brânză. Loturile retrase erau prezente în toate lanțurile mari de supermarketuri, conform Autorității Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Retragerea produselor a fost solicitată de producător, după detectarea Listeria în unele produse din loturile menționate. Infecția cu această bacterie afectează intestinele și poate manifesta prin febră, greață, vomă sau dureri gastrice, printre altele.

Persoanele care au cumpărat astfel de produse sunt sfătuite să le returneze în magazinele din care le-au cumpărat și își vor primi banii înapoi.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Dolarul a ajuns la un nou record și a fost cotat de BNR la 5,11 lei