Confidenţialitate

Madonna dezvăluie că s-a vindecat de COVID-19

Cântăreața americană Madonna a mărturisit, miercuri, că a avut COVID-19 la începutul lunii martie, la încheierea turneului său la Paris, fiindu-i detectaţi anticorpi la testul ulterior pentru noul coronavirus.

Artista a făcut aceste dezvăluiri într-o postare pe Instagram, în care a informat că a donat un milion de dolari unui fond de ajutor internaţional pentru dezvoltarea unui vaccin şi a unor tratamente împotriva noului coronavirus.

“Când cineva iese pozitiv la anticorpi înseamnă că a avut virusul, ceea ce clar mi s-a întâmplat şi mie când am fost bolnavă, la încheierea turneului meu la Paris, în urmă cu şapte săptămâni”, a scris vedeta

În vârstă de 61 de ani, Madonna a precizat că restul echipei care o însoţea la repetiţii şi pe scenă a fost, de asemenea, infectată în acea perioadă.

“Toţi am crezut că avem o gripă mai gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că acum suntem toţii bine şi sănătoşi. Sper ca asta va clarifica lucrurile pentru cei care s-au grăbit să facă afirmaţii. Informaţia înseamnă putere!”, a precizat vedeta.

Săptămâna trecută, Madonna a fost una dintre participantele la o conferinţă internaţională a donatorilor organizată de Uniunea Europeană pentru dezvoltarea de metode noi de diagnosticare, tratament şi un vaccin universal împotriva coronavirusului, la care SUA nu au participat.

Cu câteva zile în urmă, cântăreața a confirmat, într-o înregistrare video, că a avut rezultat pozitiv la testul pentru anticorpi la coronavirus şi că vrea “să facă o lungă plimbare cu maşina şi să coboare geamul pentru a respira aerul plin de COVID-19”.

Cu toate că unele voci au calificat spusele sale drept dramatice şi ironice, mulţi dintre fanii ei au considerat temerare cuvintele Madonnei.