Confidenţialitate

Madonna, Beyonce, Barbra Streisand şi Nicole Scherzinger vor apărea pe un album aniversar

Artişti de renume, precum Madonna, Beyonce, Barbra Streisand, Nicole Scherzinger, Lana Del Rey, Gregory Porter, Sarah Brightman şi Michael Ball vor apărea pe un album aniversar, dedicat compozitorului Andrew Lloyd Webber, care va împlini vârsta de 70 de ani în luna martie, potrivit Press Association.

Albumul conţine atât cântece noi înregistrate recent, cât şi reinterpretări ale unor piese de pe coloanele sonore ale unora dintre cele mai cunoscute musicaluri create de renumitul compozitor britanic pe parcursul carierei sale de peste 50 de ani.

Madonna va apărea pe acest disc cu melodia “Another Suitcase In Another Hall” din filmul “Evita”, dar şi cu un duet înregistrat alături de Antonio Banderas, “Oh What A Circus” de pe coloana sonoră a musicalului “Evita”.

Aria “Learn To Be Lonely” din opera “Phantom Of The Opera”, interpretată de Beyonce la gala premiilor Oscar din 2005, când vedeta americană a fost acompaniată la pian de Andrew Lloyd Webber.

Nicole Scherzinger contribuie cu o înregistrare inedită a celui mai cunoscut solo din musicalul “Cats”, intitulat “Memory”.

Lana Del Rey vine cu o înregistrare originală a piesei “You Must Love Me” de pe coloana sonoră a musicalului “Evita”.

Gregory Porter interpretează pe acest album un cover al piesei “Light At The End Of The Tunnel” din musicalul “Starlight Express”.

Andrew Lloyd Webber, născut pe 22 martie 1948, a debutat în industria spectacolelor de musical în anul 1968 cu producţia “Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat”. Cel mai recent show creat de cunoscutul compozitor şi impresar britanic este “School Of Rock”, care a avut premiera în 2015.

Albumul “Unmasked: The Platinum Collection” va fi lansat pe 16 martie, odată cu apariţia pe piaţă a autobiografiei comopozitorului.