Confidenţialitate

Mădălina Ghenea, prezenţă ravisantă la San Remo – GALERIE FOTO

Mădălina Ghenea, actriță și fotomodel de succes mondial, a cucerit publicul din Italia în calitate de co-prezentatoare a celei de-a 66 ediţii a Festivalului de muzică de la San Remo, care se desfăşoară între 9 şi 13 februarie, la Teatrul Ariston.

În cadrul festivalului care a debutat cu Elton John drept invitat special, Mădălina Ghenea, în vârstă de 27 de ani, a vorbit publicului despre copilăria ei din România şi despre cum obişnuia să urmărească evenimentul cu sufletul la gură împreună cu toată familia.

Alături de gazda principală a evenimentului, Carlo Conti, românca Mădălina Ghenea a făcut senzaţie pe scena festivalului cu ţinutele sale elegante care i-au pus în valoare talia şi decolteul.

Rochiile purtate de Mădălina Ghenea în prima seară a festivalului au fost realizate de celebra creatoare de modă italiancă Alberta Ferretti. 

Născută la Slatina în 1987, cariera Mădălinei Ghenea în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, a participat la concursul “Ballando con le stele”, difuzat de televiziunea italiană Rai Uno.

Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană “I Soliti Idioti”, în regia lui Enrico Lando. A jucat şi în filmul “Dom Hemingway”, în regia lui Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law.

De asemenea, Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul “Razzabastarda” de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală la ediţia din 2012 a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.

Cea mai recentă apariţie cinematografică a Mădălinei Ghenea a fost în “Youth”, de Paolo Sorrentino, unde a jucat alături de actorii Michael Caine şi Harvey Keitel.

Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com şi, de-a lungul timpului, ar fi avut relaţii cu actori faimoşi, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Michael Fassbender, potrivit informaţiilor apărute în presa internaţională.