Luis Enrique: Meciurile de fotbal fără suporteri sunt mai triste ca dansul cu sora ta

Selecţionerul naționalei SpanieiLuis Enrique, se declară public împotriva meciurilor pe stadioane cu tribunele goale.

‘Disputarea meciurilor fără suporteri este mai tristă ca dansul cu sora ta. Este foarte urât. M-am uitat la fotbalul german şi e lamentabil. Poţi auzi înjurăturile şi se pierde intimitatea momentelor măreţe”, a spus Luis Enrique într-un interviu pentru o emisiune sportivă din Spania.

Amintim, în weekend-ul trecut, a reînceput în Germania Bundesliga – primul campionat european puternic care s-a reluat, însă fotbaliștii nu pot sărbători golurile îmbrățișându-se, din cauza riscurilor de infecţie, iar imaginile cu tribunele fără spectatori sunt dezolante.

Luis Enrique recunoaște însă că întoarcerea sportului live la televiziune este o binecuvântare pentru milioane de oameni izolaţi în case din cauza panemiei de Covid-19.

”Trebuie să înţelegem că e o afacere globală care generează mulţi bani şi chiar dacă spectacolul este foarte diferit faţă de atunci când se dispută cu spectatori, ajută la trecerea timpului în timpul carantinei şi să depăşim aceste momente. Dacă eşti fan al fotbalului sau baschetului, atunci e interesant oricând să urmăreşti un meci”, a mai spus antrenorul iberic.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS