Lucrări pe podul Calafat – Vidin

Circulația rutieră pe podul Calafat – Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreținere și reparație, luni, între orele 13.00 – 15.00 și joi, 28 septembrie, între orele 13.00 – 15.00.

Autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență, astfel încât la ridicarea restricției controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ, se scrie într-un comunicat.

Participanții la traficul transfrontalier sunt sfătuiți să folosească toate punctele de frontieră deschise la granița cu Bulgaria și să consulte aplicația Trafic Online disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS