Confidenţialitate

Loteria cănilor aniversare Europa FM continuă: Caravana a ajuns marţi în Alba Iulia – GALERIE FOTO

Loteria cănilor aniversare Europa FM continuă cu succes şi voie bună! Caravana Europa FM s-a oprit marţi dimineaţă la Alba Iulia, unde a dat Deşteptarea pornind de la Unirea luni şi împărţind gratuit căni aniversare unor ascultători norocoşi.

Loteria Cănilor aniversare Europa FM a început joi, 7 mai, când Antonia a ajutat echipa Europa FM să împartă cănile norocoase în centrul Bucureştiului, la Universitate. Iar vineri, 8 mai, Caravanei Europa FM i s-a alăturat Alexandra Ungureanu, care le-a oferit căni celor surprinşi în trafic în Piaţa Romană din Bucureşti.

De luni, 11 mai, Caravana Europa FM a început călătoria prin ţară, aducând şansa de a câştiga 100 de euro în Cluj-Napoca şi în Târgu Mureş.

Marţi, Caravana celui mai de încredere post de radio din România a împărţit cănile aniversare în Alba Iulia – GALERIE FOTO:

De luni, 11 mai, te poți întâlni cu echipele Europa FM chiar la tine în oraș! În fiecare dimineață, Vlad Petreanu și George Zafiu vor anunța în Deșteptarea locul exact unde a ajuns Caravana Europa FM și unde se împart gratuit cănile aniversare Europa FM.

Fiecare cană are un cod unic ce se poate transforma într-o 100 de euro/oră dacă asculți programele Europa FM. Mai mult, dacă ai o cană aniversară Europa FM îți poți mări șansele de câștig dacă îi faci o poză și o încarci pe www.europafm.ro! În fiecare vineri, prin tragere la sorți, premiem cu 100 de euro posesorul unei căni aniversare Europa FM înscrise pe noul europafm.ro!

În fiecare săptămână vom completa pe europafm.ro HARTA cu următoarele orașe în care ajunge Caravana Europa FMUrmărește noul europafm.ro pentru a afla când te întâlnești cu echipele noastre și de unde îți poți lua gratuit cana aniversară Europa FM.