Confidenţialitate

Loredana, în lacrimi în direct în Clubul de Seară, la Europa FM – VIDEO

Loredana nu și-a mai putut controla emoțiile, joi, în direct în emisiunea Clubul de Seară de la Europa FM, când Toader Păun i-a reamintit mesajul pe care îl transmitea fiicei sale în momentul în care împlinea 21 de ani.

”Ești cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat!! M-ai învățat ce înseamnă iubirea, iar eu încă învăț cum să fiu o mamă mai bună pe zi ce trece…
Îmi doresc să rămâi fericită și sănătoasă și să ne atingi cu iubirea ta infinită și sufletul tău pur. Inspiră-ne întotdeauna cu cuvintele tale” – acestea sunt cuvintele pe care Loredana le scria pe Instagram, în iulie 2019, cu ocazia aniversării fiicei sale.

Discuția despre cât de specială este relația lor i-a trezit emoții atât de puternice artistei, încât nu și-a mai putut controla lacrimile.

„Este cea care m-a învățat ce înseamnă iubirea adevarată și cât de greu e să fii mamă, poate singurul obiect la care încă sunt în urmă, pentru că întotdeauna mi se pare că nu știi destul ca să fii o mama perfectă. Orice poți să fii pe lumea asta, mai puțin o mamă perfectă. Ea e cea care mă învață, e profesoara mea de dragoste. ”, a spus Loredana, în direct la Europa FM.

Artista a descris relația pe care o are cu fiica ei ca fiind o relație bazată pe prietenie:

”E o relație mai presus de mamă-fiică, e o relație de prietenie. Orice se poate întâmpla cu două suflete dragi care sunt conectate ireversibil si neconditionat.”

În timpul în care încerca să-și stăpânească lacrimile, Loredana a încheiat cu un alt mesaj pentru fiica ei:

”Sunt lacrimi de bucurie că am avut șansa să am în viața mea această experiență de a fi mamă, de a da naștere unui copil și de a avea lângă mine un suflet atât de frumos.”

Loredana și-a amintit și că nu este prima dată când plânge într-un interviu cu Toader Păun, mărturisind că a simțit că-și poate deschide sufletul în Clubul de Seară.