Loredana e fană Justin Bieber

Invitată în Deşteptarea, luni dimineaţă, Loredana a făcut o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe Monica, Vlad şi George.

‘Eu am început să devin fană de când fata mea fană. Mi-e greu să spun ceva negativ despre el. Îmi place şi mie’, a spus Loredana în direct la Europa FM. Dacă la capitolul ‘muzică’ ea nu a avut nimic de comentat, la modul în care arată şi se comportă tânârul Justin Bieber, Lori a spus că preferă bărbaţii ‘old school’ care inspiră mai multă masculinitate.

Mărturisirea artistei a venit după ce George Zafiu a spus în ‘Deşteptarea’ că Justin Bieber a câştigat la MTV EMA 2012 la categoriile ‘BEST MALE‘, ‘BEST WORLD STAGE‘ şi ‘BEST POP‘. Cântăreţul canadian Justin Bieber este marele învingător şi de la gala American Music Awards (AMA) 2012, unde a câştigat trei trofee, inclusiv cel pentru ‘artistul anului’.

Loredana a fost invitata matinalilor Europa FM, Monica, Vlad şi George, pentru a vorbi despre concertul pe care îl pregăteşte în Bucureşti peste câteva zile dar şi despre noul album ‘Dragoste’, al cărui prim tiraj a fost epuizat chiar din ziua lansări, după cum a dezvăluit vedeta în premieră în ‘Deşteptarea’.