Loredana: ‘Am scris în urma unui vis’

Loredana a declarat într-un interviu recent că a compus piesa ‘Apa’ în urma unui vis.

‘Am scris cântecul Apa în urma unui vis. Din toată frumusețea de cântec pe care l-am visat, n-am mai ținut minte decât o bucățică. M-am trezit și am înregistrat imediat bucățica aceea și m-am dus la sală. După aceea, cântecul s-a legat imediat. Visul, undeva, în subconștientul meu, în memoria mea implicită, a ieșit la suprafață și m-am trezit scriind tot cântecul în zece minute’, a declarat Loredana într-un interviu recent.

Artista, care a lansat piesa ‘Apa’ în urmă cu o săpătămână la Europa FM, în ‘Deşteptarea’, se pregăteşte pentru lansarea unui nou album. ‘Dragoste este cuvântul care reprezintă acest album cel mai bine. Piesele sunt scrise de mine, mă reprezintă în totalitate’.

Noul album va fi prezentat pe 25 noiembrie, în concertul de la Sala Palatului. Artista promite că evenimentul o să fie nu doar o întoarcere în timp, o călătorie prin întreaga ei discografie, ci şi un eveniment presărat cu invitaţi şi momente surpriză. Concertul Loredana de la Sala Palatului din Bucureşti va însemna o dublă aniversare, marcând, pe de-o parte 25 de ani de activitate, dar şi lansarea albumului ‘Dragoste’.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro şi au preţuri între 75 şi 200 lei.