Confidenţialitate

Liga Campionilor: PSG i-a bătut pe turcii de la Istanbul Bașakșehir cu 5-1 și a câștigat grupa H

Meciul dintre campioana Franței, Paris Saint Germain, și cea a Turciei, Istanbul Bașakșehir, s-a reluat astăzi din minutul 14, și a fost câștigat cu 5-1 de către francezi. Marți, partida de la Paris a fost întreruptă în urma incidentului rasist în care a fost implicată brigada de arbitri din România, din care a făcut parte și Sebastian Colțescu. Golurile au fost marcate de brazilianul Neymar (de 3 ori) și o dublă a francezului Mbappe.

Astfel, PSG a câștigat Grupa H a Ligii Campionilor și merge mai departe în primăvara europeană, alături de RB Lepzig, în timp ce Manchester United ratează șaisprezecimile Ligii și va evolua în Europa League.

În Grupa D, campioana Angliei, Liverpool, s-a deplasat în Danemarca pentru meciul cu Midtiyilland cu o echipă tânără, de pe poziția de deja calificată în etapa următoare a Ligii. Englezii au condus încă din secunda 56 a partidei, prin golul marcat de egipteanul Mohamed Salah, dar au fost egalați în repriza a doua în urma unui penalty controversat. În celălalt meci al grupei, olandezii de la Ajax au pierdut chiar acasă cu Atalanta Bergamo, cu 1-0, iar italienii merg în șaisprezecimi de pe locul doi, iar Ajax rămâne cu Europa League.