Confidenţialitate

Liga Campionilor, handbal feminin: CSM București, în grupă cu FTC Budapesta, Kristiansand și o echipă venită din calificări

CSM București și-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin.

Cristina Neagu și colegele ei au fost repartizate în grupa D, alături de vicecampioana Ungariei, FTC Budapesta, și de Vipers Kristiansand, formația norvegiană învinsă anul acesta de SCM Craiova în finala Cupei EHF.

A treia adversară a campioanei României va fi aleasă în urma turneelor preliminare, dintre Bietigheim din Germania, Bera Bera din Spania, Perla Lublin din Polonia și Jomi Salerno din Italia. Meciurile debutează la 7 octombrie iar primele trei clasate se califică în grupele principale.

În grupa deținătoarei trofeului, ETO Gyor, din care mai fac parte Thuringer și Krim Ljubljana, ar putea ajunge și SCM Craiova. La turneul de calificare oltencele le vor întîlni în semifinale pe sîrboaicele de la ZORK Jagodina.

În Liga Campionilor la handbal masculin, Dinamo le va înfrunta din nou pe Ademar Leon din Spania și Elverum din Norvegia, echipe cu care s-a întîlnit și sezonul trecut.
În grupa “alb-roșiilor” au mai fost repartizați elvețienii de la Wacker Thun și finlandezii de la Riihimeen Cocks.