Lidia Buble te aşteaptă la Europa FM Live pe Plajă 2016 – VIDEO

Lidia Buble

Zeci de artiști și peste 18 ore de muzică live te aşteaptă la Europa FM Live Pe Plajă 2016. Pe 29, 30 şi 31 iulie, ocupăm plaja dintre Venus şi Saturn cu cel mai mare concert live de la malul Mării Negre.

Începând cu ora 19:30, de vineri până duminică, Europa FM Live pe Plajă va oferi amintiri de neuitat.

Lidia Buble  va urca pe scena Europa FM Live pe Plajă vineri, 29 iulie.

Până la întâlnirea cu fanii la malul mării, Lidia Buble lansează  invitaţia video pe europafm.ro:

În aceeaşi seară, alături de Lidia Buble vor mai urca pe scena Europa FM Live pe Plajă 2016 şi Smiley, Fly Project, Loredana, Voltaj, Adrian Sînă, dar şi mai mulţi artişti într-o spectaculoasă producţie DeMoga Show.

Europa FM Live pe Plajă 2016 se va întinde, în premieră, pe durata a trei zile, toate concertele urmând să înceapă la ora 19:30. Vineri, sâmbătă şi duminică intrarea va fi liberă la Europa FM Live pe Plajă, fără limită de vârstă.

Toate informaţiile reactualizate despre Europa FM Live pe Plajă 2016 pot fi accesate direct pe www.livepeplaja.ro.

Europa FM Live pe Plaja 2016 - #OcupamMarea

Lidia Buble, cântăreaţa descoperită de Adrian Sînă de la Akcent, a cucerit radiourile din România cu piese precum „Noi simţim la fel”, „Kamelia” sau „Le-am spus şi fetelor”.

În Deşteptarea, Adrian Sînă a povestit că a auzit-o cântând pentru prima dată pe Lidia Buble atunci când a venit în studioul lui şi a interpretat piesa Andrei „Dragostea e tot ce rămâne”.

„Lidia Buble a venit în studioul meu acum doi ani şi jumătate şi mi-a cântat ceva de la Andra. Am rămas absolut impresionat. […]

Nici nu am lăsat-o să termine referenul şi i-am zis vino şi învaţă versurile astea: noi simţim la fel, iubim la fel. A notat versurile şi a învăţat linia melodică.

Refrenul melodiei Noi simţim la fel este acel refren din prima zi, din prima oră de când a venit în studioul meu”, a mărturisit Adrian Sînă în Deşteptarea.