Zeci de artiști și peste 18 ore de muzică live la Europa FM Live Pe Plajă 2016

Europa FM Live Pe Plajă are loc pe 29,30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, când vor urca pe aceeași scenă unii dintre cei mai iubiți artiști români.

Anul trecut, peste 100.000 de oameni au împânzit plaja dintre Venus și Saturn la super-concertul marca Europa FM.

Europa FM invită și anul acesta toți iubitorii de muzică și distracție la super-evenimentul „Live pe Plajă”, care va avea loc pe 29, 30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn!

Ajuns la cea de-a cincea ediție, Europa FM Live pe Plajă a devenit un eveniment ce marchează agenda sezonului estival de pe litoralul românesc.

Vineri 29 iulie, SMILEY, VOLTAJ, LOREDANA, FLY PROJECT, ADRIAN SÎNĂ, LIDIA BUBLE și DeMoga MUSIC SHOW vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor într-un concert care va dura mai bine de 5 ore. Muzica bună va fi completată de un spectacol magic de lumini și lasere.

Sâmbătă 30 iulie, DELIA, CARLA’S DREAMS, ANTONIA, ANDRA, VUNK și PROCONSUL vor continua în forță concertele Live Pe Plajă. Muzica live va răsuna până după miezul nopții.

Duminică 31 iulie, ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS și ROBIN AND THE BACKSTABBERS vor încheia cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc cu un spectacol energic, antrenat de cele mai spectaculoase jocuri de lumini.

Toate concertele vor începe la ora 19:30.

Anul acesta, pe lângă invitații anunțați, Europa FM pregătește o mulțime de suprize pentru cei care vor ajunge pe plaja dintre Venus și Saturn.

La fel ca și anul trecut, intrarea pentru public este liberă!

MC-ul concertului Europa FM Live pe Plajă este George Zafiu, director de programe și realizator al matinalului Deșteptarea, de la Europa FM.

Anul acesta, cei care vor veni la Europa FM Live Pe Plajă vor avea parte de un show complet!

Arena Events va construi o spectaculoasă scenă cu 300 de ecrane LED, 280 de lumini inteligente și 400 de mii de wați de sunet. O echipă de peste 90 de tehnicieni vor munci câte 16 ore pe zi, timp de două săptămâni pentru a ridica scena care va avea 62 de metri lungime, iar în cel mai înalt punct al ei va măsura 16 metri.

În total, 26 de tiruri, fiecare încărcat cu 20 de tone de echipamente, vor ajunge la malul Mării Negre pentru a aduce toate piesele care compun una dintre cele mai impresionante scene ridicate pe litoralul românesc pentru un concertele de pe 29, 30 şi 31 iulie.

Sponsori și Parteneri oficiali

Pepsi și Selgros  sunt sponsorii oficiali ai concertului Europa FM Live pe Plajă 2016.

Europa FM mulțumește Primăriei Municipiului Mangalia pentru sprijinul acordat în organizarea acestui mega-eveniment.

Cum a fost anul trecut

În 2015, la cea de-a patra ediție „Live pe Plajă” organizată de Europa FM, peste 100.000 de oameni au venit pe plaja dintre Venus și Saturn ca să îi vadă în concert pe Vunk, Loredana, Holograf, Vama, Voltaj și Smiley.